Proef de natuur, Proef Twente, Proef De Büter
Uw boerderijwinkel met uniek, natuurlijk Herefordvlees en de allerbeste streekproducten
 

Webshop de Büter

De Büter Natuurlijk Herefordvlees

Al het lekkers van de Büter vind je hier, natuurlijk bent u ook welkom in onze winkel.

Bavette per stuk (ca. 1000 gram)

Een stoer stuk vlees wat op vele manieren te bereiden is.

Bavette wordt ook wel vanglap, vinkelap en flank steak genoemd. De bavette komt uit het dikste
gedeelde van de vang van de koe. De vang zit aan de onderkant van de koe, tussen de bil en
de borst in. Bavette heeft een grove draad door de spiermassa van de koe in de vang.
Bavette is een betaalbare delicatesse en is vooral in Frankrijk erg populair. Sinds een aantal jaar
zien we het vlees ook steeds vaker op de menukaart van Nederlandse chefs.


Prijs:
€ 22,50
Inbegrepen btw 9%
€ 1,86


Voorwaarden - Opmerking bij zending